Home » Profilul companiei

Profilul companiei Viitorul este astazi!

featimg1

Istoric

Compania HEMATROM, a fost înfiinţată în anul 2002, ca o firmă de distribuţie de echipamente, reactivi şi consumabile de laborator de analize medicale. Într-o piaţă în ascensiune în acest domeniu, fondatorii au avut viziunea şi ambiţia de a veni cu idei inovatoare şi de a contribui în mod palpabil la dezvoltarea acestui domeniu, atât de controversat dar extrem de provocator al sistemului de sănătate în România.

Subiectul principal fiind laboratorul medical, cea mai de bun simţ abordare la vremea aceea, a părut a fi îmbunătăţirea calităţii rezultatelor analizelor medicale în laboratoarele din România. Astfel s-a născut ideea de a aborda subiectul de control extern al calităţii şi la noi în ţară, după modelul ţărilor occidentale.

Am început cu paşi extrem de mici o muncă dificilă,pe un teren complet nou şi nu odată ne-am pus problema abandonării proiectului, din milioane de motive. Totuşi perseverenţa, ambiţia şi profesionalismul, împreună cu încrederea neclintită în forţele proprii şi în echipa extraordinară cu care ne mândrim, am ajuns azi aici şi nu intenţionăm să ne oprim. Orizontul nostru este perfecţiunea!

După câţiva ani în care HEMATROM a activat pe piaţa controlului de calitate ca distribuitor al unor firme internaţionale, la începutul anului 2010, am notificat la MS schema proprie de control extern de calitate. Aşa a luat naştere brandul “Diagnostic Design” care a ajuns cunoscut în toată ţara şi chiar şi peste hotare.

În plus având aceiaşi misiune, cea de continuă perfecţionare, pe parcursul a doi ani 2012 şi 2013 am implementat, printre primii în România, standardul ISO 17043, standard european specific pentru schemele de intercomparare în laboratoarele medicale şi am obţinut acreditarea conform cerinţelor acestui standard.

Afirmăm fără falsă modestie, că pe lângă calitatea incontestabila de lideri de piaţă pentru acest domeniu, suntem azi capabili să oferim, cea mai dinamică, flexibilă, variată şi adaptată, dar în acelaşi timp riguroasă, combinaţie de scheme de control extern de calitate pentru toate domeniile laboratorului dumneavoastră.

Valori

Profesionalism

Profesionalismul, îl considerăm a fi piatra de temelie a valorilor ce ne caracterizează și pe care ni le-am asumat pe acest drum dificil, dar atât de frumos. În pofida tuturor dificultăților survenite, profesionalismul ne-a menținut în top pe această piață a Organizatorilor de Scheme de Intercomparare și ne-a ghidat mereu deciziile de afaceri. Astfel am ajuns să ne ridicăm la înălțimea mottoului nostru “Noi definim viitorul în calitate!”

Dinamism

Dinamismul este o altă calitate de neînlocuit a produsului nostru. Fără o echipă de profesioniști extrem de bine pregătiți și permanent la curent cu evoluția științifică, schemele noastre nu ar fi reușit să fie atât de dinamice și să țină pasul cu exigențele lumii academice.

Flexibilitate

Asigurarea dinamismului și profesionalismului pe tot acest parcurs, nu s-ar fi realizat fără o imensă capacitate de adaptare la cerințele în permanentă creștere ale pieței. Flexibilitatea și înțelegerea întregului proiect ca parte integrantă a unui deziderat atât de pretențios cum este subiectul calității în medicină, a constituit garanția succesului nostru.

Echipa

profil

Întotdeauna ECHIPA HEMATROM a reprezentat și continuă să reprezinte actorul principal în această construcție. Aspirațiile, visele noastre cele mai îndrăznețe, s-au realizat împreună și afirmăm cu tărie că datorită oamenilor extraordinari pe care îi considerăm ascunși în spatele sintagmei “echipa Hematrom”! Suntem mai mult decât o echipă, suntem o familie și vă invităm oricând să-i cunoașteți personal pe fiecare în parte. Abia atunci veți întelege cu adevărat de ce suntem primii! HematRom înseamnă noi toți și fiecare în parte.

Servicii

Controlul extern de calitate, deși este produsul prin care numele Hematrom este cel mai răspândit în lumea medicală, nu trebuie neglijat fatpul că Hematrom a extrapolat conceptul de calitate și în ceea ce privește celelate produse pe care le comercializează.

Vă oferim o gamă largă și diversificată de produse, și o echipă de service specializată care vă va rezolva orice problemă în maxim 48 de ore, de la sesizare.

Așadar, vă invităm să descoperim împreună, cum putem veni în întâmpinarea necesităților laboratorului dumneavoastră. Vă promitem o colaborare fructuoasă și de lungă durată în care, atât calitatea, cât și prețul, vor veni în susținerea laboratorului dumneavoastră.

Parteneri

Dacă am mulţumit echipei, considerăm că la fel de importanţi sunt partenerii noştri, deoarece fără ei produsul nostru şi locul nostru pe piaţă nu ar fi fost consolidate. Datorită lor am învăţat enorm, datorită lor ne-am descoperit capacitatea de adaptare, datorită lor ne-am îmbunătăţit viteza de reacţie, într-un cuvânt, datorită lor am devenit mai buni.

Ne dorim să reuşim să venim mereu în întâmpinarea exigenţelor partenerilor nostri şi promitem că întotdeauna vom primi cu cea mai mare recunoştinţă orice sugestie, laudă sau mai ales critică. Fără toate acestea nu vedem cum o companie axată pe împlinirea perfecţiunii în calitate, ar putea creşte şi evolua permanent.